fredag den 16. juli 2010

By i bevægelse

"By i bevægelse" er det overordnede navn for en række af de aktiviteter er foregår i århusianske svømmehaller og i naturen. Det er et projekt, der retter sig mod "byens børn i alle aldre", men der er særlige aktiviteter for familier med mindre børn.

Du kan læse mere på hjemmesiden: 
www.by-bevaegelse.dk

For at få adgang til aktiviteterne skal du have et "By i bevægelse"-klippekort (12 klip), som kan købes hos udvalgte svømmehaller. Man tilmelder sig til aktiviteterne på ovenstående hjemmeside, og derefter kan man bl.a. benytte sig af aktiviteter som:

Babysvømning 
Sted: Gellerupbadet og Lyseng Svømmebad 
Babysvømning er en fantastisk måde at være sammen med sit barn på. Til babysvømning bliver de yngste fra 0-1 år vænnet til vand og får udviklet deres motorik og bevægemønstre i et miljø, der ikke belaster deres led.

RytmeRangle
Sted: Århus Svømmestadion 
Musik og bevægelse for børn i alderen 0-5 år og deres forældre. Igennem leg med instrumenter bliver barnets nysgerrighed og motoriske udvikling stimuleret.

Efterfødselstræning 

Sted: i Riis Skov
Tag din baby med ud i naturen og få god træning for hele kroppen sammen med andre nybagte mødre.
Der er tilknyttet instruktører til alle aktiviteterne.
Man kan benytte sig af alle aktiviteter med det ét og samme klippekort. Klippekortet kan købes i følgende svømmehaller:
- Gellerupbadet
- Lyseng Svømmebad
- Århus Svømmestadion og 
- Badeanstalten Spanien (Badeanstalten Spanien er lukket på grund af ombygning fra den 6. april 2010. Der åbnes for Babysvømning i badeanstalten igen den 1. marts 2011.)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...