torsdag den 9. december 2010

Sct. Annagade Legeland

Indlægget her er ikke så meget til os med helt små børn, men det er rart at have i baghovedet til de begynder at interessere sig for andre børn og de skal have en på "opleveren" i et trygt miljø.

Legeland beskrives sådan her på
hjemmesiden:
Legeland er et unikt og udfordrende fri- og legested for børn og voksne, hvor børnekulturen er i højsædet. Der er teaterscene, hvor børnene kan spille mægtige riddereventyr og romantiske kærlighedsdramaer. At træde ind i Legeland, er som at træde ind i en tredimentionel billedbog, en skov af sanseindtryk, der indspirerer til leg. Et overflødighedshorn af muligheder og udfordringer. Der er teaterscene, hvor børnene kan spille mægtige riddereventyr og romantiske kærlighedsdramaer. Der er dukketeater, udklædningstøj, bøger, spil, planter, dukkehus m.m., og mulighed for at tegne, male, klippe og klistre.
[...]
Et stort pudebassin og en klatrestang fyldt med eventyrfigurer, som udfordre og stimulere børnenes fantasi og motoriske evner. Alt sammen i velour og håndsyet, mange af figurene er lige så store eller større end børnene selv. Kom og vær med - lad børnenes kreativitet få frit løb. I Legeland er det kun fantasien der sætter grænser

Teaterscenen, hvor din lille stjerne kan slå sine første folder  

Masser af legetøj og plads til udforskning
.
































Pris:
Gratis
Åbningstider: Mandag til fredag kl. 09.30-15.00.
Lukket den sidste fredag i måneden. Ferie- og helligdagslukning følger skolerne.
Pusleplads: ?
Mikroovn: ?
Ekstra information: Bagved Sct. Annagade er der en dejlig legeplads for både små og store børn. Der er desuden geder, fugle og kaniner som børnene elsker at kigge på.

Adresse:
Sct. Annagade Fritidscenter
Sct. Annagade 38-40
8000 Århus C
Telefon: 51 35 67 51
www.sctannagade.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...