mandag den 19. juli 2010

Hos Sofies Forældre

Har du brug for et hyggeligt sted at indtage din kaffe, hvor der er plads til både dig og dit barn, er Hos Sofies Forældre på Frederiksgade bestemt et besøg værd.

Konceptet er ifølge ejerne, at der skal være
hygge, varme og kvalitet for alle pengene. Jeg har været derinde flere gange og nydt både lækker mad, kaffe og ikke mindst te fra deres store udvalg. Normalt er jeg ikke den store te-drikker, men Hos Sofies Forældre serveres teen i "mormor stel", hvilket gør det til en hel anden oplevelse, end i glas, som man ellers får den på mange cafeer i Århus. 

Menukortet er småt, men godt og deres udvalg af kager er stort. Desuden er det utrolig dejligt at være et sted, hvor der er plads til familier med små børn. Det er helt i orden at du ammer dit barn, og der er mulighed for at få varmet en flaske og skiftet et på et puslebord. Har du et lidt større barn der skal have grød eller lignende kan du også få kogende vand til det.

Ikke overraskende er stedet populært blandt mødregrupper, og det er ikke usædvanligt at se mange barnevogne parkeret både uden for cafeen og omme i gården.

Hjemmesiden er ikke noget at råbe hurra for, men kig forbi og se bl.a. det store udvalg af te og porcelæn.

http://www.hossofiesforaeldre.dk/

Adresse:
Hos Sofies Forældre
Frederiksgade 74
8000 Århus C



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...