torsdag den 19. august 2010

Café Slabberas

Skal du en tur på café i Århus, er det måske en idé at kigge forbi Café Slabberas i Frederiksgade (tæt på Hos Sofies Forældre, som er beskrevet i et tidligere indlæg).

Café Slabberas var - så vidt jeg ved - den første "børnevenlige" café i Århus. Altså af den slags, hvor det var helt OK at parkere sin barnevogn udenfor og tage både barn, lift og pusletaske m.m. med inden for for at nyde sin café latte, mens man ammede sit barn uden man skulle føle sig som
persona non grata

Dengang var stedets primære målgruppe mødregrupperne og børnefamilierne. Siden er konceptet blevet udvidet til også at inkludere "andre", men forældre med små og store børn er stadig meget velkomne, og ifølge
hjemmesiden, må der stadig ammes, skiftes bleer, og "larmes".

Stedet er ifølge hjemmesiden et koncepthus, der breder sig over tre etager. De to øverste rummer caféen, hvor man bl.a. har mulighed for at sidde i gårdhaven med udgang til Frederiksgade, hvor barnevognen også kan stå. I kælderen finder man en børnetøjsforretning med mærker som Småfolk, Katvig, Ejsikkelej m.fl. Desuden har de en second hand afdeling, hvor man kan komme med sit brugte mærkebørnetøj og få betaling med det samme i form af et tilgodebevis til butikken, som også kan bruges i cafeen. 

Menukortet hos Café Slabberas byder på en række standard retter til standard Århus-priser. Til de lidt større børn kan man bestille en "børnetallerken", mælk og frugt- og grønt stave. Det er også muligt at få varmet flasker og mad til skebørn.


http://www.cafeslabberas.dk/

Du finder Café Slabberas her:

Frederiksgade 26
8000 Århus C







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...