torsdag den 28. oktober 2010

Ammestue, Salling, 4. sal

På fjerde sal i Salling finder du deres ammestue. Den er godt "gemt væk" ved siden af deres tæppeafdeling og du kommer derop ved at tage en af de to elevatorer i butikken. Den største og mindst "befærdede" er den store kundeelevantor, som ligger i samme ende som kiosken/bladudsalget.

Det er ikke særlig stort, men der er to sofaer og nem adgang til toilet og flere puslepladser. Jeg var meget positivt overrasket. Da jeg var på barsel med Miriam i 2007 var Salling ikke et sted, jeg søgte hen, hvis jeg havde behov for at give hende noget at spise. Dengang stod der én stol uden for toilettet, og det var nusset og uindbydende. Fra en veninder hørte jeg at de året efter havde de flyttet stolen ud på toilettet, men nu har de bestemt gjort det pænt og rart. Og så er det et stort plus, at der er puslepladser lige ved.

Fordele: ro, mikroovn, pæne og rene omgivelser. Tæt på handlemuligheder, bybusser og parkering. Pusleområdet er stort og pænt, og der bliver jævnligt gjort rent i løbet af dagen.

Ulemper: der er ikke så meget plads til barnevogne, og så har de lagt et tykt tæppe på i rummet. Det er ikke svært at forestille sig, at der kan komme til at lugte lidt af våd hund, når det regner eller sner uden for. Der er heller ikke plads til ret mange af gangen.

Mikroovn: Ja

Pusleplads: Ja - mange

Ældre søskende: Der er ikke nogen særlig plads til ældre søskende i ammeområdet. Men hvis du har en hjælpende hånd med, så er der lavet et nyt legeområde på 3. sal (ved børnetøjet), med tegnefilm og legetøj, hvor de evt. kan gå ned imens.

Tvillingevenlig: Både og. Der er ikke så meget plads i selve ammeområdet. Til gengæld kan man næsten pusle to på én gang, da der er mange puslehynder.

Ammestue på 4. sal

Mere ammestue

Legeområde for ældre søskende på 3. sal












































Adresse:
Søndergade 27
8000 Århus C

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...