søndag den 7. november 2010

DGI Huset

DGI Huset har du mulighed for at melde dig til forskellige former for mor-i-form træning, hvor du kan have dit barn med. DGI adskiller sig fra andre fitness centre ved at benytte sig af en klippekort-ordning, hvor man køber et 10-turs klippekort og bruger klip, når man deltager på et hold. Klippekortet (Clip 'n' Fit) koster 390 kr. (pr. 1/7-2010) og kan benyttes til alle former for træning.

For nybagte mødre er der følgende hold(*):

Mor i form
Du kan starte op efter den obligatoriske otte ugers lægeundersøgelse. Tag dit barn med og gå til og fra øvelser efter behov. Fokus vil være på bækkenbunden, opstrammende og stabiliserende øvelser for baller/ryg/mave. Vi vil også lave fedtforbrændende træning, hvor du får sved på panden og desuden udspænde og afspænde relevante muskelgrupper. Vel mødt til en sjov og effektiv træningstime efter fødsel.

Mor i form bold
Du kan starte op efter den obligatoriske otte ugers lægeundersøgelse. Tag dit barn med og gå til og fra øvelser efter behov. På denne time lærer du at bevæge dig rigtigt på de store træningsbolde, holde balancen og udøve de grundlæggende styrkeøvelser. Timen starter med opvarmning med og uden bold og slutter med grundig udstrækning. 
Billedet er lånt fra babybusiness.dk
















Der findes også særlige hold for gravide:

Før fødsels yoga
På holdet arbejdes der med yogastillinger, som er med til at styrke de dele af kroppen som er under forandring under graviditeten. Endvidere er der store fokus på at smidiggøre kroppen og kropsbevidstheden, som kan være en stor hjælp under og efter fødslen. Åndedrætsøvelser og afspænding indgår ligeledes som elementer i træningen. Du kan deltage på holdet igennem hele graviditeten.

Før fødsels motion
Du kan deltage på dette hold igennem hele din graviditet. Der arbejdes med både muskel- og kredsløbsltræning (low impact) samt øvelser som styrke de dele af kroppen som er under forandring under graviditeten. En god forberedelse for dig før fødslen. Motion mindsker risiko for tidlig fødsel og forebygger en række graviditets relaterede sygdomme.

Derudover kan du bruge dine klip på bl.a. spinning, zumba, klatring, familietons, badminton m.m.

Du finder DGI-Huset her:
Værkmestergade 17
8000 Århus C
http://www.dgi-huset.dk/

*Teksten er kopieret fra DGI Husets hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...