torsdag den 5. maj 2011

IKEA

IKEA - uanset hvor meget vi forsøger at undgå det med henvisning til dårlig kvalitet, for få parkeringspladser eller for mange mennesker, så ender de fleste af os jo derude på et eller andet tidspunkt. Det er som et afhængighedsforhold. Der findes ingen plastre, tyggegummier eller næsesprays, der kan dulme trangen til billige fyrfadslys og servietter, der dukker op så snart det nye katalog dumper ned i postkassen. Og de har selvfølgelig gjort det tilpas nemt for os med små børn at have vores poder med derude uden at skulle pakke bryster og babynumser ud mit imellem udstillingerne. 

Det er muligt at amme to steder i varehuset. I cafeteriet på første sal og i et lille aflåst rum under trappen, der fører op til første sal. I cafeteriet kan du også få varmet en flaske eller grød til den lille.

Fordele: Mulighed for at sidde i fred og ro i det særlige "ammerum", hvor der er en briks og en lænestol. Du kan få udleveret bleer ved at henvende sig til kundeservice. Man kan få økologisk babymad på glas (frugtmos) til sit barn (under 2 år), hvis man selv spiser i cafeteriet. Har du et IKEA kundekort får du gratis kaffe.

Ulemper: Ammerummet er meget lille, man kan ikke have sin barnevogn med derind, og det er aflåst, da det samtidig fungerer som førstehjælpsrum. I cafeteriet må man gerne amme, men det foregår blandt de andre spisende.

Mikroovn: Ja, i cafeteriet.

Pusleplads: Ved indgangen er der pusleplads på handikap- og dametoilettet. På førstesal er der pusleplads ved siden af restauranten. Du kan få udleveret bleer ved at henvende dig til kundeservice.

Ældre søskende: I restauranten er der et legeområde for større børn.

Tvillingevenlig: Man kan godt komme omkring med en mindre tvillingevogn, men det kan godt give nogle problemer at have begge børn med ind for at pusle, da der er begrænset med plads.

Adresse:
Graham Bells Vej 9-11
8200 Århus N



Pusleplads på første sal (ved cafeteriet)

Ammerum under trappen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...